Firemní liga Golden Tour

Fotbalová halová liga pro firmy v ČR i zahraničí.

O PROJEKTU GOLDEN TOUR

V roce 1998 vznikla myšlenka uspořádat fotbalovou halovou ligu firem pro více regionů a to nejen v České republice, ale i na Slovensku. Na první ročník do Prahy se podařilo získat deset týmů, od té doby každým rokem přibýval jak počet týmů, tak i počet soutěží, mediálních partnerů a partnerů reklamních.

V posledním XII.ročníku jsme měli možnost spolupracovat již s 50 týmy a 20 partnery v Praze. V tomto roce také pokračovala liga firem v Brně, kde se do III.ročníku přihlásilo 14 týmů. Fotbalovou halovou ligu firem Golden Tour se podařilo rozšířit, také v zahraničí. V Bratislavě se do V. ročníku přihlásilo 20 týmů rozdělených do dvou lig. Od roku 2009 se liga firem posunula opět dále a to do Plzně, kde v roce 2010 startovalo 10 týmů. Od roku 2011 se liga opět rozšířuje a to do Ostravy.

Celý projekt vždy vrcholí prestižním turnajem Euro Golden Tour, kdy se utkají nejlepší slovenské a české týmy ročníku Golden Tour.

Tato soutěž je sportovně společenskou akcí zaměřenou pro společnosti všech druhů podnikání. Pod jménem společnosti zaměstnanci, nebo lidé spojení s danou společností reprezentují v největší halové fotbalové lize firem tohoto druhu ve střední Evropě svojí společnost. Liga není pouze výbornou možností, jak skloubit pracovní kolektiv, prohloubit a více zapojovat přepracované lidi dnešní doby do sportu a tím jim pomoci k lepšímu zdraví, ale také efektivní prezentace společností prostřednictvím soutěže spojené se společenskými večery ligy.

PARTNEŘI

lgolgolgo